Loading...

NAČRTI NOTRANJE UREDITVE PROSTOROV

Ljudje smo si svoj prvi prostor ustvarili v jami. Bila je fizična zaščita pred vremenskimi pojavi in varnost pred divjimi živalmi. Z ognjem smo se branili, si pripravljali hrano, ter si osvetlili temno jamo. Kaj pa danes? Še vedno imamo lupine katerim pravimo dom, služba, oskrbne ustanove ipd. Vse to so naše sodobne »jame«, vendar si želimo iz njih narediti nekaj več. Imamo svoje domove, v katerih preživimo povprečno vsaj polovico svojega življenja. Prostori v katerih ustvarjamo in delamo zapadejo nekje na tretjino življenja. Vsi prostori močno vplivajo na nas, na naše počutje, delo in našo ustvarjalnost. Želim vam, da se v vašem prostoru odlično počutite, imate obilico ustvarjalne energije, ter da se po želji v njem sprostite ali dobite nov sveženj energije.

Če si želite preurediti stari prostor ali imate prostor, ki še nima končne oblike, vam lahko pomagam. Vas skrbi, da sami ne boste zmogli, ker preprosto za gradnjo nimate časa. Lahko mi zaupate, dogovorimo se za popolno storitev od idejne zasnove do uporabe.

Prvi ogled in izmera prostora:

Po vašem klicu si bom ogledala in izmerila prostor(-e). Pogovorili se bomo o vaših željah, o vsem kaj si želite, pa ne veste točno kaj naj bi to bilo. Pomagala vam bo pri »prazninah«, ter vam prostor izpolnila v največji možni meri. Tako da bo prostor ustrezal vam in vašim potrebam. Pri uvodnem sestanku je zaželeno, da sodelujejo vse osebe , ki bodo prostor uporabljale.

Izvedba idejne zasnove:

Pripravila vam bom idejno zasnovo, katero skupaj pogledamo. Nadalje pa se po potrebi pripravijo korekcije, vse do vaše potrditve.

Izvedba projekta za izvedbo:

Po potrjeni idejni zasnovo se v primeru da se zaradi povečave prostora poveča tudi objekt, za spremembo naredi projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja. Če povečava ne pomeni povečave objekta, lahko pripravim projekt za izvedbo. Imam celosten pristop, z vsemi potrebnimi detajlnimi načrti za izvedbo. Pripravijo se načrti in se jih pregleda ali detajlno ustrezajo vašim potrebam. Ti načrti se po potrebi večkrat popravijo, vse dokler jih ne potrdite. Poleg arhitekturnih načrtov, se pripravijo tudi načrti inštalacij. Na koncu se pripravijo popisi gradbeno obrtniških del, ki so podlage za pridobitev ponudb za poseg. Projekt za izvedbo, vsebuje podatek (tudi skupno) vrednost posega.

Nadzor ob gradnji:

Izvajalce se pri izvajanju posega kontrolira (kvaliteta in cena!). Pred končnih poračunom, se še enkrat preverijo vgrajene količine. S tem boste imeli popolno kontrolo nad izvedbo in vrednostjo.

STANOVANJSKI PROSTORI

 •  Kuhinja

 •  Kopalnica

 • Dnevni prostor

 • Spalnica

Za vas uredimo vse potrebno tudi za ureditev in opremo:

 • zdravstvene dejavnosti
 • storitvene dejavnosti
 • gostinske in nastanitvene dejavnosti
 • lekarniške dejavnosti
 • sprostitvene dejavnosti – wellness
 • trgovske dejavnosti in ostalo
 • Načrti za opremo in ureditev prostorov zdravstvene dejavnosti – ZD Metlika

POSLOVNI PROSTORI